2 dniowe szkolenie skierowane do właścicieli oraz menadżerów firm związanych z gastronomią.
Jak stworzyć dobrze działający zespół?
Mądry menadżer- czyli jaki?
Jak być skutecznym właścicielem firmy?
co motywuje, a co wręcz przeciwnie?
jak pobudzić zaangażowanie?
jak zrozumieć potrzeby i oczekiwania?
jak delegować i jak kontrolować?
jak być coraz lepszym?
Jaką wartość ma porozumienie?
Jak wygląda mądry i merytoryczny spór?
Jaką wartość ma słuchanie i zrozumienie?
Jak rozwiązywać konflikty?
Jak podejść do kompromisu?
Jak mądrze prowadzić spór?
Szkolenie ma charakter warsztatowy i interaktywny. Skupimy się na praktycznych ćwiczeniach, analizowaniu typowych sytuacji oraz tych zaczerpniętych z doświadczenia Uczestników.
Szkolenie prowadzi fenomenalny Coach Tomasz Kalko.
Zajęcia odbywają się w grupie 8 osób.